top of page

Uden pilates havde jeg måske været invalid i dag...
Jeg havde svært ved at gå efter fødslen af mit andet barn og måtte i genoptræning. Jeg meldte mig også til pilates, selvom jeg nærmest var uden muskler og næsten ikke kunne noget; jeg kunne dårligt holde min egen datter og køre hendes barnevogn.

Noget af det vidunderlige ved pilates er, at man kan lave en del af det, selvom man er skadet, har smerter og føler sig helt færdig. Der er altid en øvelse, der kan laves og når man stille og roligt kommer i gang, så løsner kroppen og smerterne aftager.

Det er 14 år siden, jeg begyndte til Pilates og 12 år siden, jeg fik Helle Nathan som instruktør.
Mødet med hende, har ændret mit liv! Helle er en dygtig instruktør, der insisterer på kvalitet i øvelserne og hun nægter, at lade sine kursister lave øvelser forkert.
Derfor blev jeg hurtigt dygtigere og stærkere og for ca. tre år siden, var det ikke længere nødvendigt med smertestillende medicin! Og jeg er tyve kg. lettere! Man taber sig nok ikke så meget af pilates i sig selv, men jeg tabte mig af, at føle mig godt tilpas. Og det var pga. af pilates!

Flere gange på de 14 år har jeg været syg eller er blevet opereret. Og alligevel er jeg dukket op til pilates stort set hver uge. Jeg kan være med alligevel og kommer mig hurtigere.

En dag i en fjern fremtid kommer jeg til at miste Helle som instruktør :-( men jeg mister aldrig pilates!!!!

Nina

Jeg har altid elsket at bevæge mig. Begyndte "for alvor" at    interessere mig for krop og bevægelse, da jeg startede som  aerobicinstruktør på hobbyplan for 25 år siden. Det greb ligesom om sig, og i år 2000 startede jeg, samtidigt med  aerobic´en, på fuld tid som instruktør/lærer i div. former for  senioridræt suppleret med massørarbejdet.

Jeg fik imidlertid mere og mere ondt i ryggen, var bomstærk og ganske smidig, men det var ikke rigtigt nok. Jeg fik i en relativt sen alder konstateret en lille skævhed i ryggen, som langsomt udviklede sig til et kæmpestort problem.

 

På det tidspunkt, hvor jeg først stiftede bekendtskab med pilates (ca.2007), havde jeg så ondt, at jeg var tæt på at måtte opgive mit elskede arbejde og finde noget stillesiddende. Ja, jeg kunne ikke en gang cykle længere.

 

Og WAUWW altså!!! Jeg måtte glemme næsten alt, hvad jeg troede, jeg vidste om træning og starte helt forfra! De hér øvelser var simpelthen de mest syrede og nørdede, jeg nogensinde havde oplevet.

Det tog ca. 6 måneder, før det begyndte at gå den rigtige vej (nogle oplever en meget hurtigere bedring, men min ryg SAD FAST), og efter 8-9 måneder var smerterne totalt væk.

Jeg laver stadig pilates nogle gange om ugen, både af lyst og nødvendighed - det er simpelthen det, der sørger for, at jeg kan massere, undervise, passe min have og alt det andet, som jeg elsker.

Jeg er kæmpe fan!

Helle N.

Pilates er ekstremsport på en måtte, med bevægelser der knap er synlige.

Under øvelserne er der klassisk musik , og der er altid plads til en god historie og et grin, selvom koncentrationen om de svære øvelser er det, der fylder absolut mest.

Hos Helle Nathan får man personlig træning, selvom man er på hold.

“Hovedet i forlængelse af rygsøjlen”, “Skuldrene væk fra ørene” “Brug både indre og ydre mavemuskler” “Brug baglommemusklerne”.

Til pilates hos Helle lærer man muskler at kende, man ikke vidste, man havde, og man lærer at styre, hvornår de aktiveres, og hvornår de slapper af.

Da jeg for 2 1/2 år siden startede til pilates hos Helle, var jeg forpint af dårlig ryg og smerter i nakke og skuldre. I dag er jeg smertefri. Helles bidrag har været at få min holdning på plads ved at styrke min muskulatur og kropsbevidsthed.

Merete

Pilates . skønt!

Pilates forebygger og afhjælper skavanker i kroppen. Efter en times pilates med Helle som aktiv og inspirerende instruktør føles kroppen lettere og mere smidig. Samtidig påvirkes humøret positivt.
Så pilates kan absolut anbefales!!

 

Line (70 år)
 

Lidt gode ord for din rigtigt gode undervisning:


Helle er en sublim underviser og formidler i pilates. Hun er særdeles skarp på at hjælpe hver enkel på en sjov og uhøjtidelig måde.  Øvelserne hun guider mig igennem har allerede gavnet mine stramme hoftesener, ryg og nakkemuskler samt skærpet min daglige kropskontakt.
Ord fra en let øvet pilates udøver.
 

Susanne S.

Pilates er for mig en fantastisk træningsform. Jeg får opbygget kroppens dybe muskulatur, hvilket forebygger og afhjælper gener og i stedet giver styrke og smidighed.
Det er simpelthen LANGT SKØNNERE at være mig i min krop, når jeg får lavet pilates!

Helle giver os hver gang et program med øvelserne hensigtsmæssigt introduceret i en velfungerende rækkefølge, og hun formår at have et åbent øje på hver enkelt på holdet og hjælpe os til at udføre øvelserne optimalt.

 

Susanne M.
 

Pilates hjælper mig til en hverdag med en stærkere ryg, færre sygedage og færre kiropraktor besøg. Den ugentlige træning og vejledning minder mig om at bruge min krop mere hensigtsmæssigt - og så griner vi en del - det er ikke at kimse af!

Helle S.

Jeg er gået på pension og har nu begrænsede åbningstider. derfor kan du ikke længere booke online  
men KONTAKT MIG hvis du ønsker at bestille en tid

bottom of page